Tηλεφωνικές παραγελίες: 2754 053320

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Bizato Box


Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε έχουν ως εξής :

  • Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, την διεύθυνση σας, την διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.
  • Πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση σας και τις αγορές σας στην ιστοσελίδα μας, τις οποίες αξιοποιούμε έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, καθώς και να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές αγοράς προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγηση σας μέσα στο site μας.
  • Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες για αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.
    Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Το Bizatobox δεσμεύεται πως δεν θα δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους με Εξαίρεση :

  1. Τρίτες εταιρίες που το Bizatobox διατηρεί συνεργασία σε επίπεδο Ηλεκτρονικής Προβολής και Marketing Ενεργειών και αναλαμβάνουν το τεχνικό μέρος της αποστολής των Ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή Διαφημιστικού Υλικού που παραλαμβάνετε.
  2. Συνεργαζόμενες εταιρίες Διανομής και Διακίνησης εμπορευμάτων με σκοπό την ορθή μεταφορά και παραλαβή των παραγγελιών σας.

Στις περιπτώσεις αυτές το Bizatobox παραμένει υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και όπου απαιτείται υπογράφει σύμβαση προκειμένου να διασφαλίζεται πως η επεξεργασία εκτελείται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε περι προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που του δίδονται από το νομικό πλαίσιο.

Πως Αποδέχομαι ή όχι την πολιτική της Εταιρίας ως προς τα προσωπικά δεδομένα?

Η Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.bizatobox.gr συνεπάγετε και την αποδοχή των όρων που παρέχει το Bizatobox.  Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να καλέσει στο 2754053320 και να ζητήσει την πλήρη και οριστική διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων ανά πάσα στιγμή πλην αυτών που ορίζει ο νόμος πως πρέπει να διατηρηθούν για λόγους εμπορικού δικαίου.

Όσον αφορά την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών το Bizatobox δεσμεύεται πως σε χρήση της ή σε χρήση από συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από την Λίστα παραληπτών μέσω ειδικού συνδέσμου που θα πρέπει να ενεργοποιήσει ο πελάτης.

Λόγοι Επεξεργασίας Δεδομένων 

Για τους παρακάτω λόγους η εταιρία Bizatobox συλλέγει και επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει μία σύγχρονη , γρήγορη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

1. Εκτέλεση των Παραγγελιών σας.
2. Αποστολή Newsletter Διαφημιστικού – Ενημερωτικού Χαρακτήρα.
3. Αποστολή Προσφορών, Ενημερώσεων και Εξατομικευμένης επικοινωνίας μέσω Email, SMS, Social Media
4. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους
5. Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση.
6. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους με την Χρήση μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ( Social Media )
7. Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών.
8. Διεύρυνση Δυνατοτήτων Ενημέρωσης, πληροφόρησης Πελατών και εμπειρίας πλοήγησης στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
9. Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση ( After Sales Services )

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Οποιαδήποτε στιγμή έχεις την δυνατότητα να ανακαλέσεις την συγκατάθεση σου επιλέγοντας το Κουμπί Unsubscribe που θα βρεις σε κάθε επικοινωνία ή στέλνοντας Email στο [email protected] ή καλώντας μας στο 2754053320 ή ακόμη και με την επίσκεψη σας στο κατάστημα μας.

Επίσης οποιαδήποτε στιγμή έχεις δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης ή και διαγραφής των προσωπικών σου δεδομένων μέσω της πρόσβασης σου στην Ιστοσελίδα μας, μέσω αποστολής email στο [email protected] ή ακόμη και καλώντας μας στο 2754053320.

Σε περίπτωση που θεωρείς πως η Διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία έχεις το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων είμαστε στην διάθεση σου στο Τηλέφωνο 2754053320 ή Email: [email protected] .

Top